• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

با حکم معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران بعنوان مشاور اجرایی معاونت حقوقی و امور مجلس منصوب شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۳ |
دکتر کریم همتی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت در حکمی دکتر سعید مهرزادی  استادیار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران را به عنوان مشاور اجرایی معاونت حقوقی و امور مجلس منصوب کرد.

به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سعید مهرزادی
استادیار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

با عنایت به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "مشاور اجرایی " اینجانب در معاونت حقوقی و امور مجلس منصوب می شوید. انتظار دارم در دوران تصدی این مسئولیت، با بهره گیری از تمامی منابع و ظرفیت های موجود و استفاده از توانمندی ها و تجارب مفید همکاران و سایر صاحبنظران و پیشکسوتان، در انجام وظایف و انتظارات که اهم آنها به شرح ذیل ذکر شده است موفق باشید.
- بررسی و اصلاح فرایند های اداری و اجرایی حوزه معاونت بر اساس اسناد بالادستی.
- تعامل سازنده با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در جهت اهداف معاونت و وزارت متبوع.
- ارتباط فراگیر با سایر معاونت ها، دانشگاه ها و دانشکده های تحت پوشش و سازمان های تابعه وزارت متبوع در راستای هماهنگی و هم افزایی هرچه بیشتر.
- اقدام جهت ایجاد زیرساخت مناسب در راستای تقویت جایگاه دوایر حقوقی در دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و سایر سازمان های تابعه
- استفاده از مشاوره خبرگان کارآمد در جهت اعتلای اهداف معاونت حقوقی و امورمجلس وزارت متبوع
- نظارت و پایش مستمر بر عملکرد ادارات کل زیرمجموعه در معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت متبوع
- پیگیری و اقدام در خصوص سایر موارد محوله در راستای اهداف معاونت و وزارت متبوع

توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 734 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر