• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

نجات جان جوان 20 ساله با انجام جراحی پیچیده قلبی در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۳ |
انجام عمل ترمیم بطن و رگ اصلی قلب با استفاده از روش قلب تپنده و بدون پمپ قلبی در مجتمع حضرت رسول اکرم(ص)
به نقل از روابط عمومی مجتمع حضرت رسول اکرم(ص)؛ دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و عروق و رئیس بخش جراحی قلب و سرپرست بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران در مصاحبه با روابط عمومی مجتمع گفت : این بیمار جوان بیست ساله اعزامی از بیمارستان فیاض بخش بود که بدلیل جراحت شدید ناشی از اصابت چاقو منجر به قطع شریان اصلی تغذیه  کننده قلب  شده بود که سریعا" به اتاق عمل قلب این مرکز منتقل شد و توسط تیمی  با همکاری جراح محترم آقای دکتر جلیلی فر و آقای دکتر مصباح کیایی متخصص بیهوشی، با تکنیک قلب تپنده و استفاده ازسل سیور به منظور خونرسانی بیمار ، تمامی جراحات قلب بیمار بدون پمپ قلب و ریه، ایجاد ایست قلبی تحت ترمیم شریان قلب و بطن قرار گرفت و هم اکنون این جوان بیست ساله در حال گذراندن دوره نقاهت با شرایط بسیار خوب در ای سی یو بخش جراحی قلب می باشد.
دکتر زراعتیان افزود: ترمیم همزمان عروق قلب و عروق اصلی و بطن قلب با استفاده از روش قلب تپنده یکی از پیچیده ترین اعمال جراحی قلب است.
لازم به ذکر است که در این عمل موفقیت آمیز دستیار ارشد جراحی آقای دکتر فرید ملکی و دکتر یزدان شفی خانی نیز کمکهای و افری نمودند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 587 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر