• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برپایی بیمارستان سیاردانشگاه علوم پزشکی ایران در حرم حضرت امام خمینی ره

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۵ |
برپایی بیمارستان سیاردانشگاه علوم پزشکی ایران در حرم حضرت امام خمینی ره
به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه:همزمان با ارتحال ملکوتی بنیان گزار انقلاب اسلامی‌ ، حضرت امام خمینی ره و در روزهای ۱۳ و ۱۴ خرداد ماه ۱۳۹۸ و طبق سنوات گذشته بیمارستان سیار دانشگاه علوم پزشکی ایران پذیرای زائرین حرم روح ا..کبیر بود.
در این خصوص دکتر کوهپایه زاده سرپرست  دانشگاه و دکتر توکلی معاون درمان ضمن بازدید از این بیمارستان صحرایی از نزدیک در جریان ارایه خدمات تیم درمانی مستقر در این بیمارستان قرار گرفته و ضمن خسته نباشید و آرزوی قبولی عبادات برای همکاران توصیه های را جهت هر بهتر شدن خدمات به مراجعه کنندگان را ارائه نمودند.
شایان ذکر می باشداین  بیمارستان صحرایی در ضلع شرقی حرم مطهر متشکل از پزشکان متخصص،جراح عمومی،طب اورژانس،داخلی، قلب و عروق،عفونی،وکادرپرستاری و تزریقات،سرم تراپی،بخش تحت نظر آقایان،تحت نظر خانمهاکه درمجموع هشتاد نفر شامل پزشکان ٬ پرستاران ونیروهای خدماتی و پشتیبانی  با همکاری بیمارستانهای شهدای هفت تیر ٬ حضرت رسول اکرم (ص)  و بسیج جامعه پزشکی برای زائران حضرت امام خمینی ره به زائرین خدمت رسانی کردند.
در پایان قابل ذکر می باشد در راستای طرح ملی کنترل فشار خون ، فشار خون  تعداد کثیری از زائرین در مراجعه به بیمارستان سیار کنترل شد.

دفعات مشاهده: 571 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر