• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

کسب رتبه سوم کشوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در سامانه انتشارات دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۸ |
دانشگاه علوم پزشکی ایران در سامانه انتشارات دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت با ثبت 647 عنوان کتاب رتبه سوم کشوری پس از شهید بهشتی و اصفهان را کسب نموده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: ثبت اطلاعات کتب منتشرشده توسط اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی ایران در سامانه انتشارات دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت (مداد) به آدرس books.research.ac.ir بر اساس اطلاعات موجود و توسط واحد انتشارات دانشگاه به انجام رسیده است. گفتنی است دانشگاه ایران با ثبت 647 عنوان کتاب رتبه سوم کشوری پس از شهید بهشتی و اصفهان می‌باشد.
لازم به ذکر است چنانچه کتب تالیف، ترجمه و گردآوری شده‌ توسط اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه (دارای لوگوی دانشگاه و یا مجوز انتشارات دانشگاه علوم پزشکی ایران) در سامانه مذکور موجود نمی‌باشد از دو مسیر ذیل اقدام نمایند:
با خانم شعبانی با شماره تلفن 86705105 تماس حاصل نمایند و یا اطلاعات کتاب شامل اسکن جلد، صفحه عنوان، پشت صفحه عنوان و چکیده کتاب را به آدرس booksiums.ac.ir ایمیل نمایند

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 282 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر