• پایگاه فرهنگسازی سلامت

آغاز فاز اجرائی بسیج ملی فشارخون در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۹ |
آغاز فاز اجرائی بسیج ملی فشارخون در شهرستان رباط کریم
دکتر گلشنی، از آغاز اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان رباط کریم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم؛ دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان از آغاز اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان رباط کریم خبر داد و  افزود :پس از حضور سی نفر از نیروهای بهداشتی شبکه بهداشت رباط کریم در اولین روز طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در جمع نمازگزاران شریف رباط کریم، پرند و نصیرشهر ، در روز جاری به عنوان دومین روز اجرای این طرح 4 جلسه هماهنگی و توجیهی در سطح شبکه بهداشت با حضور مسئولین شبکه تشکیل و متعاقبا بازدید میدانی از بیمارستان حضرت فاطمه و تعدادی از ایستگاه های ثابت و واحد های بهداشتی فعال شهرستان با حضور معاونین در معیت اینجانب به عمل آمد.
دکتر گلشنی افزود: این طرح با هدف افزایش آگاهی مردم،  شناسایی بیماران دارای پرفشاری خون، بررسی علل بیماری و کنترل آن  برای افراد بالای 30 سال ایرانی و همه بیماران کلیوی وزنان باردار در همه گروههای سنی درواحد های بهداشتی تحت پوشش و ایستگاه های ثابت و سیار به صورت وسیع در شهرستان رباط کریم آغاز شد و این طرح تا 15 تیر ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد:  شمار افراد بالای 30 این شهرستان حدود163 هزارنفراست که از این تعداد 50 درصد آنها یعنی 82هزار نفردر قالب اجرای این طرح، غربالگری خواهند شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با اشاره  به اینکه فشار خون بالا یکی از عوامل خطر در بیماری های غیر واگیر است ، تاکید کرد: بیماری های غیر واگیر در دنیا در حال گسترش هستند و بسیاری از این بیماری ها با فشارخون بالا مرتبط می باشند و می توانند عوارض جبران ناپذیری مانند آسیب جدی به عروق شبکیه چشم، کلیه ها، قلب و عروق وارد کنند و همچنین سکته های قلبی را نیز افزایش دهند.
در ادامه مدیر اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون در شهرستان رباط کریم از راه اندازی سامانه خوداظهاری فشارخون خبر داد و اظهار داشت: همشهریانی که توانایی اندازه گیری فشارخون خود را دارند به سامانه بسیج ملی کنترل فشارخون به آدرس:http://hypertension.sibdapa.ir  مراجعه و پس از وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد، فشار خون خود را ثبت کنند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر