• پایگاه فرهنگسازی سلامت

معرفی عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان رئیس کارگروه تیم های ملی پایه فوتبال

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۰ |
معرفی عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان رئیس کارگروه تیم های ملی پایه فوتبال
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان رئیس کارگروه تیم های ملی پایه فوتبال را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر اصغر مازیار عنوان رئیس کارگروه تیم های ملی پایه و عضوکمیته جوانان فدراسیون فوتبال منصوب شد.
دکتر مازیار در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت: اینجانب ؛کارشناس ارشد رادیولوژی و دکترای فیزیک پزشکی از سال 74 در دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت رسمی مشغول به کار می باشم .
وی از حضور و کسب تجربه در دانشگاه علوم پزشکی ابراز خرسندی کرد و بیان نمود: از سال 74 به عنوان مدرس گروه رادیولوژی به دانشجویان تدریس می نمایم.
عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت: در کنار کار و تحصیل ، ورزش هیچ وقت از زندگی ام حذف نشد و توانستم به موفقیت هایی در این مسیر دست یابم.
دکتر مازیار خاطر نشان کرد: من به عنوان بازیکن فوتبال در سطح باشگاهی بودم و سپس در مربیگری فوتبال موفق به کسب بالاترین مدرک مربی گری حرفه ای شدم.
وی افزود: از سال 83 با فدراسیون فوتبال در زمینه آموزش مربیگری همکاری دارم و از سال 2010 میلادی در کنفدراسیون فوتبال اسیا به عنوان مدرس  و عضو گروه مطالعاتی AFC فعال هستم.
ایشان با اشاره به نقش سلامت روانی ورزش در زندگی تصریح کرد: در ورزش باید تفکر مدیریتی وجود داشته باشد تا بتوان با برنامه ریزی و سازماندهی فعالیت های ورزشی انگیزه انجام ورزش را در میان کارکنان و دانشجویان افزایش داد که این امر سبب ارتقاء سطح کیفی تحصیل و شغلی می شود.
وی از وجود برنامه راهبردی برای توسعه فعالیت های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد و خواستار حمایت مسئولین دانشگاه در این راستا شد.
دکتر مازیار، طبق درخواست کمیته جوانان فدراسیون فوتبال به عنوان رئیس کارگروه تیم های ملی پایه و عضو کمیته جوانان فدراسیون فوتبال انتخاب شده است که افتخاری برای دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشد و مدیریت روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به ایشان تبریک عرض می نماید.
گفتنی است از دیگر سوابق ایشان در زمینه فوتبال می توان به کارشناس فوتبال برنامه های تلویزیونی و سرمربی تیم منتخب دانشجویان فوتبال آسیا وهمکاری با اداره تربیت بدنی دانشگاه به عنوان مسئول کمیته فنی اشاره کرد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 487 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر