• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تقدیر و تشکر دکتر کوهپایه زاده از تلاشها و خدمات دکتر فربد عبادی فرد آذر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۱ |
تقدیر و تشکر دکتر کوهپایه زاده از تلاشها و خدمات دکتر فربد عبادی فرد آذر
سرپرست دانشگاه از تلاشها و خدمات دکتر فربد عبادی فرد آذر مسئول دبیرخانه هیات اجرایی جذب دانشگاه تقدیر نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه در پیامی از تلاشها و خدمات دکتر فربد عبادی فرد آذر در  زمان تصدی مسئولیت دبیرخانه هیات اجرایی جذب دانشگاه تقدیر کرد.
متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر فربد عبادی فرد آذر
عضو محترم هیات علمی دانشگاه
باسلام و احترام
   با عنایت به تلاش صادقانه شما در  زمان تصدی مسئولیت دبیرخانه هیات اجرایی جذب دانشگاه ، شایسته است از زحمات بی دریغ و تعهد ویژه جنابعالی در طول مدت این مسئولیت، تشکر و قدردانی نموده و توفیق و بهروزی روز افزون شما را از درگاه پروردگار یکتا مسئلت می نمایم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
سرپرست دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 653 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر