• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید جامع کارشناسان معاونت درمان از بیمارستان شهدای یافت آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
بازدید جامع کارشناسان معاونت درمان از بیمارستان شهدای یافت آباد
بازدید جامع کارشناسان معاونت درمان با حضور مدیران معاونت های مختلف درمان از مرکز شهدای یافت آباد انجام پذیرفت.
به نقل از روابط عمومی معاونت درمان؛ این بازدید در روز سه شنبه  21 خرداد ماه طبق سنوات گذشته انجام شد و کارشناسان ذی ربط با حضور در بخش های درمانی و پشتیبانی از نزدیک به انجام بازرسی های منطبق با چهارچوب ها و استانداردهای تعریف شده پرداختند.
در پایان نشستی با حضور کارشناسان معاونت درمان روئسا و مدیران این مرکز برگزار شد که طی آن دکتر چناری رئیس بیمارستان با تشکر از حضور همکاران معاونت درمان ، مباحثی را  در خصوص رسالت واهداف تعیین شده و چشم انداز پیش رو جهت ارایه خدمات هر چه مطلوب تر و بهینه تر مطرح نمود و خواستار همکاری معاونت درمان و معاونت های دیگر جهت کاهش مشکلات و یاری رسانی در باب اخذ مجوزهای قانونی  شد.
دکتر طبائیان مدیر درمان دانشگاه نیز با بیان اهداف بازدید های جامع از مراکز درمانی و آموزشی، هدف اصلی را آگاهی از تجارب موفق در مراکز وانتقال آن وهمچنین ایجاد ارتباطی تنگاتنگ و رو در رو و آگاهی از مصائب و مشکلات مراکز که در نهایت می تواند پیش درآمدی برای بهبود خدمات درمانی بیمارستان ها باشد.
در پایان لازم به توضیح می باشد که مرکز شهدای یافت اباد با 119 تخت فعال و 200 تخت مصوب داری بخش های بالینی داخلی و جراحی مردان و زنان، سوختگی حاد، عفونی، ایزوله تنفسی، زایشگاه ، قلب ، CCU، Post CCU، ICU، ICUسوختگی و همودیالیز می باشد.
همچنین دارای کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی شامل داخلی، جراحی عمومی،زنان و زایمان،اطفال، قلب، مغز و اعصاب، اعصاب و روان، عفونی، سوختگی، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، چشم، جراحی پلاستسک و ترمیمی، جراحی دست و اعصاب محیطی، ارولوژی، طب فیزیکی و توانبخشی و طب ورزش است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 289 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر