• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید مدیر شبکه بهداشت قدس از ایستگاههای غربالگری بسیج ملی کنترل فشارخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
بازدید مدیر شبکه بهداشت قدس از ایستگاههای غربالگری بسیج ملی کنترل فشارخون
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس  از ایستگاههای غربالگری بسیج ملی کنترل فشارخون بازدید کرد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت قدس: دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت، 21 خرداد ماه  از ایستگاه سیار (اتوبوس سنجش فشارخون) و همچنین از ایستگاه مستقر در یکی از مراکز خرید ( پاساژ میلاد)  شهرقدس بازدید کرد.
دکتر میرشریفی از همکاران خدوم و زحمتکش شبکه و داوطلبین فعال در بسیج ملی کنترل فشارخون سطح شهر تشکر کرد و ضمن خدا قوت به همکاران و سنجشگران، بیان کرد : امیدوارم بتوانیم در مدت زمان اجرایی تعیین شده، ضمن اندازه گیری فشار خون تمامی جمعیت تحت پوشش و واجد شرایط و ثبت در سامانه مربوطه، نسبت به آموزش لازم به مردم شریف شهرستان و ترقیب ایشان به منظور اندازه گیری منظم فشار خون اقدام کنیم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر