• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه مجمع بررسی عملکرد شبکه های بهداشت و درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
 برگزاری جلسه مجمع بررسی عملکرد شبکه های بهداشت و درمان
جلسه مجمع بررسی عملکرد شبکه های بهداشت و درمان شهریار، رباط کریم و بهارستان با حضور رییس دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در جلسه مورخ 21 خرداد  ماه ، صورتهای مالی سال 96 مراکز مذکور بررسی و گزارش حسابرس مستقل دانشگاه ارائه شد.
دکتر کوهپایه زاده پایش مستمر شاخصهای بهداشتی را جزو وظایف معاونت بهداشتی دانست. همچنین پایش ماهیانه حساهای مالی واحدها توسط مدیریت مالی را جزو اهم فعالیتها عنوان کرد.
دکتر محقق سرپرست معاون توسعه مدیریت به استفاده از توانائیهای بخش خصوصی و واگذاری واحدهایی که صرفه اقتصادی ندارند تاکید نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 423 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر