• پایگاه فرهنگسازی سلامت

پیام تبریک مسئول نهاد دانشگاه به پذیرفته شدگان در آزمون دستیاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
پیام تبریک مسئول نهاد دانشگاه به پذیرفته شدگان در آزمون دستیاری
پیام تبریک مسئول نهاد دانشگاه به دانشجویان فعال فرهنگی پذیرفته شده در آزمون دستیاری سال 98 منتشر شد.
به نقل از روابط عمومی نهاد مقام معظم رهبری: در پی اعلام نتایج آزمون دستیاری سال 98 و قبولی  تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در دوره های تخصصی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام تبریکی صادر کرد که متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
"خبر قبولی جمعی از دانشجویان پزشکی دانشگاه در دوره های تخصصی که در درجه اول نتیجه همت ، اراده و تلاش این عزیزان است موجب مسرت و تقویت فضای امید در دانشگاه شده است . خوشبختانه پیشرفت های چشمگیر علوم پزشکی در کشور که ناشی از خود اتکایی و برخورداری از توان علمی بالاست ، باعث استحکام ساخت درونی در حوزه نظام سلامت شده است . از این رو از جمله بخش هایی است که در شرایط سخت تحریم ، توان ایستادگی و مقاومت بیشتری دارد و آسیب های کمتری را متحمل می شود . لذا این انباشت علمی و عملی برای جوانان و نسل کنونی شوق آفرین و امید بخش است.
بی شک حضور جوانان با انگیزه و مومن به آرمان های بلند کشور در عرصه های گوناگون، تضمین کننده آینده روشن و پر افتخار نظام اسلامی است.
ضمن عرض تبریک و خداقوت به پذیرفته شدگان، اساتید زحمتکش و مسئولین دانشگاه ، از عزیزانی که در کنار درس و کار عملی ، با حضور و مشارکت خود در  رونق فعالیت های فرهنگی دانشگاه سهیم بودند و بخشی از وقت خود را صرف ترویج معارف دینی در هیئت های دانشجویی نمودند تقدیر و تشکر می نمایم.

دکتر محمود عیسوی
21خرداد98"
ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان، اسامی تعدادی از پذیرفته شدگان دوره های تخصصی که از فعالین فرهنگی و اعضای هیئت های دانشجویی ثارالله و الزهرا دانشگاه می باشند اعلام می گردد:

۱. دکترمصطفی عبداللهی؛ رادیولوژی بیرجند
۲. دکتر نیما رحیمی؛ قلب و عروق بندرعباس
۳. دکتر علیرضا طاهری؛ قلب و عروق قزوین
۴. دکتر رضا پناهی؛ روانپزشکی ایران
۵. دکتر ویدا همراهی؛ قلب و عروق شهید بهشتی
۶. دکتر شقایق ابراهیمی؛ زنان تهران
۷. دکتر نازنین شیروانی؛ قلب و عروق اصفهان
۸. دکتر انسیه زیوری؛ قلب تهران

CAPTCHA code