• پایگاه فرهنگسازی سلامت

اجرای نهمین دوره طرح ارزاق خیریه دانشجویی التیام در منطقه شهر قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
اجرای نهمین دوره طرح ارزاق خیریه دانشجویی التیام در منطقه شهر قدس
نهمین دوره طرح ارزاق، برای اولین بار در قالب طرحی ملی و با همکاری خیریه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان، کرمانشاه و سراب تبریز برگزار شد.
به نقل از مفدا:در این طرح که نمایانگر بیش از یک ماه تلاش بی‌دریغ یک تیم بزرگ دانشجویی است، توانستیم به هدفی بسیار بزرگتر از آنچه در ذهن داشتیم دست‌یابیم..
 حمایت‌های مالی خیرین و اقلام جمع‌آوری شده از خوابگاه‌های دانشجویی جمعاً ارزشی معادل ۷۳ میلیون تومان داشت که صرف آماده سازی ۳۰۰ بسته‌ی اهدایی گردید.
 در این طرح، خیریه دانشجویی التیام، ۲۰۰ بسته‌ی اهدایی (هر یک به ارزش ۲۷۰ هزار تومان) و خیریه‌های همکار نیز جمعاً ۱۰۰  بسته‌ی اهدایی (هر یک به ارزش ۱۹۰ هزار تومان) تهیه نمودند که در شهرهای مربوطه توزیع شد.
خیریه دانشجویی التیام پس از بررسی نیازمندان نقاط مختلف استان تهران، تصمیم به توزیع سبدها در منطقه‌ی شهر قدس واقع در غرب استان تهران گرفت.
 تیم توزیع شامل تعدادی از دانشجویان در روز یکشنبه، پنجم خردادماه، از پردیس همت دانشگاه علوم پزشکی ایران به مقصد شهر قدس راهی شد. پس از مستقر شدن در منطقه، طی ساعات اولیه، در ابتدا حدود ۱۴۰ عدد از بسته‌های اهدایی میان نیازمندان شناسایی شده محلات مختلف شهر قدس توزیع شد. در ادامه، ۶۰ بسته‌ی اهدایی باقی مانده در شهرک عزیزی (یکی از مناطق شهر قدس) توزیع گردید.
در این میان، بر آن بودیم تا با اجرای نمایش و اهدای هدایا به کودکان این منطقه، لحظات شادی را برایشان به ارمغان آوریم..
همچنین طی روند توزیع سبدها برای اولین بار، تیم شناسایی و درمان خیریه دانشجویی التیام، اقدام به شناسایی و ثبت اطلاعات بیماران نیازمند این منطقه نمود. به این ترتیب شرایط و نیازمندی بیش از ۵۰۰ بیمار بررسی شد و اقدامات لازم جهت رفع نیازمندی موارد تایید شده صورت خواهد گرفت.
در پایان تیم توزیع جهت صرف افطار به پردیس همت دانشگاه علوم پزشکی ایران بازگشت و آخرین برگ دفتر نهمین دوره طرح ارزاق ورق خورد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر