• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری اولین جلسه کمیته آزمایشگاه همکار در معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
برگزاری اولین جلسه کمیته آزمایشگاه همکار در معاونت غذا و دارو
جلسه کارشناسی، هماهنگی برنامه ریزی و اجرایی آزمایشگاه همکار و مجاز معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه: کمیته مذکور مورخ 21 خرداد ماه جهت هماهنگی و نظارت بر روند فعالیت و صدور مجوزهای لازم آزمایشگاه های همکار و مجاز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید و14  پرونده مربوط به آزمایشگاه های همکار مورد بررسی قرارگرفت  و تصمیمات لازم اخذ شد.
این جلسه  با حضور دکتر مهران ولائی معاون غذا و دارو و رئیس کمیته، مهندس فریبا ابراهیمی مدیر  آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و دبیر کمیته ، دکتر محمد جواد غروی عضو هیات علمی دانشگاه ، دکتر ناهید آریائیان مدیر نظارت بر مواد غذائی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، دکتر فرهاد  بارانی مدیر نظارت بر  دارو و مواد اعتیاد آور، دکتر فیروزه نظری معاون فنی و کنترل کیفیت  آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و دکتر  پیمان غلام نژاد  کارشناس مسئول آزمایشگاه تشکیل شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر