• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری سومین کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو در سال جاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۲ |
برگزاری سومین کمیسیون فنی و قانونی معاونت غذا و دارو در سال جاری
سومین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 71پرونده، در معاونت غذا و دارو  برگزار شد.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران درسومین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود  مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران مورخ 21خرداد ماه تعداد71پرونده، شامل15 فقره پرونده مسئول فنی ،5فقره پروانه صدور و اصلاح پروانه بهره برداری35فقره پرونده صدور و اصلاح پروانه ساخت(شامل135عدد پروانه)مطرح گردید .همچنین تعداد16 فقره پرونده جهت اتخاذ تصمیم، درخصوص صدور مجوزهای بهداشتی ، ورود و ترخیص مواد اولیه و فرآیند شده مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این کمیسیون با حضور دکترمهران ولائی معاون غذا و دارو،دکتر ناهید آریائیان مدیر نظارت بر موادغذایی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، مهندس فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آشامیدنی آرایشی بهداشتی، دکتر حبیبی معاون مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی ، دکترمهرداد فراهانی نماینده صنعت ، ،مهندس حسین نظامی نماینده جامعه مسئولین فنی ، دکتر شیدفر عضو هیئت علمی دانشگاه و مهندس آمنه کسمایی کارشناس تخصصی اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی  و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی  ایران تشکیل گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر