• پایگاه فرهنگسازی سلامت

با حکم وزیر بهداشت؛رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۳ |
با حکم وزیر بهداشت؛رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد
دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به مصوبه جلسه مورخ 12/3/1398 شورایعالی انقلاب فرهنگی در حکمی، دکترجلیل کوهپایه زاده اصفهانی را به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران منصوب کرد.

به گزارش وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکترجلیل کوهپایه زاده اصفهانی
سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

پیرو ابلاغ شماره 1352/100 مورخ 18/10/1397 و با توجه به مصوبه جلسه مورخ 12/3/1398 شورایعالی انقلاب فرهنگی، به موجب این ابلاغ به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران منصوب می شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 634 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر