بازدید دکتر عشرتی از مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری خورشید و برگزاری جلسه آموزشی مدل ارجاع بیماران به روانپزشک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۵ |
دکتر بابک عشرتی؛ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه به همراه معاونین اجرایی و فنی از مرکز مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری خورشید بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمالغرب: سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه به همراه دکتر بحرالعلوم و دکتر میرزایی؛ به ترتیب معاونین فنی و اجرایی و دکتر گل محمدی؛ مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت، شنبه 25 خرداد، از مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری خورشید بازدید کرد.

هم چنین در این جلسه که پزشکان درمانگر مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند، مدل ارجاع بیماران کاندید جهت دریافت خدمت روانپزشکی نیز آموزش داده شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر