پیوستن رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شهریار به بسیج ملی فشارخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۵ |
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شهریار به بسیج ملی فشارخون پیوست.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار: دکتر خدابخشی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شهریار با حضور در پویش ملی کنترل فشار خون، ابراز امیدواری کرد: این بسیج ملی بتواند در کاهش مرگ و میر و عوارض ناشی از بیماری پرفشاری خون موثر واقع شود.

وی فعالیت و تحرک بدنی، رعایت رژیم غذایی مناسب و متعادل و پرهیز از استعمال دخانیات را به عنوان مهمترین عوامل جلوگیری از افزایش فشار خون به شهروندان توصیه کرد.

گروه هدف می توانند با مراجعه به بیمارستان‌ها، مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت و یا ایستگاه‌های موقتی که به همین منظور در سطح شهرستان مستقر شده است، نسبت به اندازه‌گیری فشارخون خود اقدام نمایند.

گفتنی است، بسیج ملی فشارخون از تاریخ 17 خرداد در سراسر کشور آغاز ده و تا 15 تیر ادامه دارد. در این برنامه کلیه افراد ۳۰ سال و بالاتر ایرانی و غیر ایرانی ساکن در کشور، بیماران کلیوی و زنان باردار در همه گروه‌های سنی به عنوان گروه هدف مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهند گرفت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 8 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر