• پایگاه فرهنگسازی سلامت

مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |
مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی در دانشگاه ایران
مراسم تکریم و معارفه رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: آئین تکریم و معارفه ریاست سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور مورخ ۲۶ خردادماه با حضور مسئولین و اصحاب رسانه  در سالن vip دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
در این مراسم ابراهیم متولیان به ریاست سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور منصوب و از زحمات محمد رئیس زاده تقدیر شد.
ه گزارش وبدا، دکتر ایرج حریرچی در مراسم تکریم و معارفه دکتر رییس زاده و دکتر متولیان روسای سابق و جدید بسیج جامعه پزشکی ضمن تشکر از زحمات محمد رییس زاده اظهار داشت: در شرایط خطیر فعلی کشور که مردم با مشکلات اقتصادی مواجه اند، توجه و رسیدگی به اقشار محروم بسیار ضروری است و دست نیاز به سوی تمام کسانی که می‌توانند به حوزه سلامت کمک کنند دراز می‌کنیم و نیاز به همدلی تمام دستگاه‌ها داریم.
 وی در ادامه افزود: مردم در شرایط اقتصادی کنونی از هزینه‌های ضروری بهداشتی و درمانی خود کم می‌کنند تا به هزینه‌های ضروری‌تر مانند خوراک و مسکن اختصاص  دهند. نشانه‌های کاهش مراجعه مردم به مراکز درمانی و مواردی از این دست هم در سال ۹۷ دیده می‌شود.
 معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد بار مراجعه به داروخانه‌ها مربوط به مراجعات بدون ویزیت قبلی پزشک است که این وضعیت بسیار نگران‌کننده است.
 دکتر حریرچی با اشاره به اینکه، ۲۵ تا ۳۵ درصد میزان رای‌آوری حکومت ها در انتخابات مربوط به عملکرد نظام سلامت است، افزود: یکی از بهترین مجاری برای افزایش رضایت‌بخشی مردم، کار در حوزه نظام سلامت است و بسیج می‌تواند در این زمینه بسیار کمک کند.
 وی یکی گفت: در شرایط کنونی، ایجاد رضایت در مردم بسیار کلیدی و اساسی است زیرا بهترین مسیر افزایش رضایت اجتماعی، ارتقای حوزه سلامت است و به همین منظور خاضعانه از حکومت، نظام، بسیج و دیگر دستگاه‌ها می‌خواهیم در این حوزه و برای رسیدگی به سلامت مردم اقدام کنند.

دفعات مشاهده: 1187 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر