پیوستن امام جمعه شهریار به بسیج ملی کنترل فشارخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۶ |

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سالمی؛ امام جمعه شهریار به بسیج ملی کنترل فشارخون پیوست.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار: امام جمعه شهریار، یکشنبه 26 خرداد 98، ضمن استقبال از برگزاری بسیج ملی کنترل فشارخون بالا و پیوستن به طرح ملی، حمایت همه جانبه خود را از این برنامه اعلام کرد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سالمی، به منظور پوشش حداکثری این خدمت، در خصوص استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهرستان از جمله مصلی‌های برگزاری نماز جمعه، حوزه علمیه و مساجد تأکید کرد.

وی ضمن اشاره به اهمیت سلامت در زندگی، از کلیه شهروندان خواست تا به منظور ارتقاء سطح سلامت خود به این بسیج ملی بپیوندند.

گفتنی است، بسیج ملی فشارخون از تاریخ 17 خرداد در سراسر کشور آغاز ده و تا 15 تیر ادامه دارد. در این برنامه کلیه افراد ۳۰ سال و بالاتر ایرانی و غیر ایرانی ساکن در کشور، بیماران کلیوی و زنان باردار در همه گروه های سنی به عنوان گروه هدف مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهند گرفت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 8 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر