بازدید ناظر وزارت بهداشت از اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۷ |

دکتر خداوردی؛ ناظر وزارت بهداشت، از روند اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون حوزه‌ی تحت پوشش دانشگاه بازدید کرد و عملکرد و فعالیت دانشگاه را بسیار مطلوب و رضایت‌بخش دانست.

روابط عمومی معاونت بهداشت: یکشنبه 26 خرداد 98، دکتر خداوردی؛ ناظر وزارت بهداشت از روند اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون حوزه‌ی تحت پوشش دانشگاه بازدید کرد. وی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت مطلوب دانشگاه علوم پزشکی ایران، در اجرای این طرح ارزشمند ملی؛ عملکرد، هماهنگی و نحوه اجرای این طرح در دانشگاه ایران را بسیار رضایت بخش توصیف کرد.

در این بازدید، دکتر بابک عشرتی، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، ضمن ارائه گزارش کاملی از فازهای اطلاع‌رسانی و اجرایی برنامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران با اختلاف آماری قابل توجهی نسبت به دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در جایگاه برتر است و رکورد دار در ثبت جمعیت تحت پوشش در سامانه سلامت بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، می‌باشد.

دکتر عشرتی خاطرنشان کرد: این دستاورد ارزشمند، حاصل حمایت همه جانبه و مطلوب ریاست دانشگاه و تعامل و همراهی خوب اعضای هیئت رئیسه و معاونین دانشگاه است که قدردان حمایت‌ها، خدمات و همکاری‌های ایشان هستیم.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، ضمن تقدیر از تلاش‌های خانواده بزرگ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در منطقه تحت پوشش، گفت: اجرای این طرح ملی، گامی مؤثر در راستای کاهش بیماری‌های غیر واگیر است و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با استقرار 373 ایستگاه در حوزه‌ی تحت پوشش دانشگاه، وظیفه غربالگری 50 درصد از گروه‌های هدف ( تمامی افراد بالای 30 سال مادران باردار و بیماران کلیوی) را که جمعیتی بالغ بر یک و نیم میلیون نفر است را بر عهده دارد.

وی افزود: ایستگاه‌های تحت پوشش دانشگاه، در شبکه‌ها و مراکز بهداشت تابعه، بیمارستان‌های خصوصی و خیریه، بیمارستان‌های دولتی، خانه‌های بهداشت کارگری، شهرداری‌ها، داروخانه‌ها، مطب‌های پزشکان، پایگاه‌های اورژانس 115، پایگاه‌های بسیج، ادارات آموزش و پرورش، سازمان‌های تأمین اجتماعی، ستادهای نیروهای مسلح و... مستقر است.

دکتر خداوردی، پس از بازدید میدانی از بیمارستان ساسان، مرکز خدمات جامع سلامت فاضل و ایستگاه متروی اکباتان واقع در شمال غرب تهران و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت ضمیمه هفت جوی شهرستان قدس؛ عملکرد و فعالیت دانشگاه علوم پزشکی ایران را بسیار مطلوب و رضایت بخش خواند و گفت: قطعا کسب رتبه نخست کشوری در ثبت فشارخون افراد در چهار روز متوالی و با اختلاف قابل توجه با رتبه دوم؛ نشان از کارگروهی و هماهنگی‌های مطلوب دانشگاه دارد.

گفتنی است مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از 17 خرداد ماه آغاز شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد که تمامی افراد بالای 30 سال، می‌توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده، نسبت به اندازه‌گیری رایگان فشارخون اقدام کنند و یا در سامانه خود‌اظهاری بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، به آدرس  salamat.gov.ir اطلاعات خود را تکمیل نمایند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 47 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر