• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری برنامه ملی توانمندسازی رؤسای بیمارستانهای کشور در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۷ |
برنامه ملی توانمندسازی رؤسای بیمارستانهای کشور توسط مؤسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت با مشارکت سازمان جهانی بهداشت و فدراسیون بین المللی بیمارستانها در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ برنامه ملی توانمندسازی رؤسای بیمارستانهای کشور مورخ 28 خرداد ماه 1398 توسط مؤسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت با مشارکت سازمان جهانی بهداشت و فدراسیون بین المللی بیمارستانها در مرکز همایشهای رازی برگزار می شود.
در این برنامه دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، معاونین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر مهدی جعفری رییس مؤسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت حضور خواهند داشت.
از جمله مواردی که در این نشست مطرح می گردد، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- معرفی برنامه ملی توانمندسازی رؤسای بیمارستانهای کشور
- ظرفیت سازی و توانمندسازی مدیران سلامت
- نقش و کارکرد بیمارستان در نظام سلامت
- استراتژی های انتخاب و انتصاب مدیران حرفه ای
- شایستگی های رهبری و مدیریتی رؤسای بیمارستانها
- مدیریت منابع و مصارف
- عملکرد بیمارستانهای کشور
- پرداخت مبتنی بر عملکرد
- مدیریت پیوند و درمان بیماری ها در بیمارستانهای کشور

دفعات مشاهده: 422 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر