برگزاری جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی گروه بهداشت دهان و دندان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۷ |
گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت، جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برنامه‌های اجرایی خود در سال 98 را برگزار کرد.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: در این جلسه که با حضور کارشناسان مسئول بهداشت دهان و دندان شبکه‌ها و مراکز بهداشت تحت پوشش، دوشنبه 27 خرداد برگزار شد؛ در خصوص اجرای برنامه‌های بهداشت دهان و دندان و برنامه عاری از پوسیدگی پایه ششم ابتدایی در مراکز خدمات جامع سلامت بحث و تبادل نظر شد.

وی افزود: همچنین در خصوص اجرای کمپین بهداشت دهان و دندان، نیز مطالبی بیان شد و نحوه رعایت کنترل عفونت در واحدهای دندانپزشکی و خرید خدمات دندانپزشکان در برنامه‌های بهداشت دهان و دندان بررسی شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر