• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

دوره ملی توانمندسازی رؤسای بیمارستانهای کشور در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۸ |
رییس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ، برگزاری دوره های ارتقاء شایستگی مدیران را به عنوان رسالت اصلی موسسه معتمد معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر مهدی جعفری ؛ رییس موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ( معتمد) در حاشیه برگزاری برنامه ملی توانمندسازی روسای بیمارستانها ،  در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: رسالت اصلی این موسسه ، برگزاری دوره های ارتقاء شایستگی مدیران است.
دکتر جعفری بیان کرد: هدف از برگزاری این دوره ها، ارتقاء شاخص های سلامت و توسعه کیفی و کمی نظام آموزشی می باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه ایران با تاکید بر بحث حرفه گرایی مدیران تصریح کرد: در موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت ، برای تمامی مدیران پرونده تشکیل می شود و به صورت  پیوسته امور مربوط به آنها پیگیری می شود . همچنین با هماهنگی این موسسه، دوره های آموزشی لازم برای بروز نمودن سطح علمی افراد برگزار می گردد.
وی افزود: گروههای هدف در این برنامه ، شامل مدیران ارشد ، معاونین ، مدیران و روسای بیمارستانها است که باید به صورت سیستماتیک و مداوم در این دوره ها شرکت نمایند.
رییس موسسه معتمد خاطر نشان کرد: دوره های آموزشی با کمک دانشکده های مدیریت دانشگاهها برگزار می شود ، در واقع به منظور مدیریت زمان  و سهولت در انجام کار ، 10 مرکز در سطح کشور با کیفیت یکسان؛ به عنوان موسسه همکار ، ما را یاری می رسانند.
دکتر جعفری اظهار داشت: ارزیابی مدیران به دو صورت انجام می شود ؛ یکی ارزیابی توسط مدرسین به صورت آزمون های مشخص و ارائه پروژه و دوم ارزیابی در سامانه ارزیابی موسسه معتمد از طریق حل سناریوی های تعیین شده ، برنامه های اجرایی ، نمره اعتباربخشی و روند شاخص های بیمارستانی
به گفته ایشان  تعیین رتبه بندی مدیران و استفاده از ظرفیت آنها برای اداره بیمارستانها به عنوان هدف نهایی موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت می باشد.
گفتنی است افتتاحیه  برنامه ملی توانمند سازی روسای بیمارستانهای سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت ، معاونین ، روسای  بیمارستانها مورخ 28 خردادماه در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

دفعات مشاهده: 689 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر