• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۹ |
دهمین گردهمایی مدیران توسعه فناوری سلامت و روسای مراکز رشد دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دهمین گردهمایی مدیران توسعه فناوری سلامت و روسای مراکز رشد مورخ 29 خردادماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
در ابتدا معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن خیر مقدم به مدعوین عنوان کرد: این گردهمایی با هدف ایجاد اکوسیستم فناوری تشکیل گردیده است تا بتوان با استفاده از ظرفیت شرکت های فناوری در جهت تقویت و رشد این اکوسیستم گام برداشت.
دکتر ملکوتی با اشاره به چالش های موجود بیان کرد: می بایست از تهدیدها برای تبدیل به فرصت ها استفاده نمود .
وی تصریح کرد: این گردهمایی فرصت خوبی برای ایجاد رقابت سازنده، همکاری متقابل و بهره گیری از تجربیات می باشد.
در ادامه دکتر وطن پور ؛ گزارشی از اهم برنامه های دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ارائه داد و خطاب به مدیران توسعه فناوری و روسای مراکز رشد اظهار کرد: شما افسران تبدیل ایده به ثروت هستید .
مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت تصریح کرد: این نشست فرصت مناسب برای بیان تجربیات ، چالش ها و ارائه پیشنهادات مناسب برای تولید محصولات دانش بنیان است.
وی با اشاره به رونمایی هفت محصول شرکت های دانش بنیان در این برنامه خاطرنشان کرد: در طول 6 سال گذشته تا کنون تمام محصولات رونمایی شده دارای استانداردهای لازم بودند و وارد بازار کار  شدند.
دکتر وطن پور بیان نمود: ایران در بین کشورهای اسلامی تولید کننده علم در سال 2017 رتبه اول را کسب نموده است، همچنین از نظر رتبه های فناورانه ، کشور ما دارای جایگاه خوبی است.
وی افزود: ولی پژوهش های انجام شده در سطح اختراعات و ایده های نوآورانه نیاز به تلاش و پیگیری بیشتر دارد.
ایشان با تاکید بر اینکه محصولات دانش بنیان باید ارزش ثبت اختراعات وبازار خوبی داشته باشند .
دکتر وطن پور ضمن اشاره به تشکیل کمیته سیاست گذاری مالکیت فکری در دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت از راه اندازی متمرکز دفاتر ثبت اختراعات مناطق آمایشی در آینده نزدیک خبر داد.
گفتنی است دراین گردهمایی وزیر بهداشت و دفاع ، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران و اصحاب رسانه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 648 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر