• پایگاه فرهنگسازی سلامت

کسب بالاترین امتیاز معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پایش برنامه عملیاتی مشترک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |
کسب بالاترین امتیاز معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در پایش برنامه عملیاتی مشترک

به مناسبت کسب بالاترین امتیاز در پایش برنامه عملیاتی مشترک ، پیام معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ایران منتشر شد.
به نقل از مفدا ایران: دکتر شفائی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ایران، پس از اعلام امتیازات مکتسبه توسط معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و کسب بالاترین امتیاز توسط معاونت دانشگاه ایران، در پیامی  از همکاران این معاونت قدردانی کرد، متن پیام به این شرح است:
 بی شک در دنیای مدرن امروز،  ثروت و سرمایه واقعی کشورهای پیشرفته و ثروتمند دنیا با شاخص‌هایی همچون میزان تخصص نیروی انسانی، میزان بهره‌وری مناسب از زمان و مهارت در کار تیمی سنجیده و محاسبه می‌گردد و مهمترین سرمایه‌گزاری کشورهای در حال توسعه نیز می‌باید بر همین امور صورت پذیرد.
در کشور ما نیز در شرایطی که نیازمند عزم و اراده‌ای مستحکم در پی‌ریزی اقتصادی با کمترین وابستگی به نفت هستیم، اهمیت به این شاخص‌ها خصوصاً توانمندسازی منابع انسانی بیش از پیش می‌باید مورد توجه قرار گرفته و با تاکید بر این سرمایه اصلی به طراحی چشم اندازها بپردازیم.
یکی از شاخص‌هایی که اخیراً در کشور و خصوصاً در وزارت بهداشت مورد تاکید قرار گرفته انجام فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی بر پایه اهداف مشترک استراتژیک و چشم‌اندازهای تعریف شده بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است که بر این مبنا برنامه‌های تعریف شده در بین تمام دانشگاه‌ها مورد پایش مدام قرار می‌گیرد.
خوشبختانه با اعلام نتایج پایش برنامه عملیاتی مشترک کلیه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در سال ۹۷، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ایران با کسب امتیاز ۹۹/۷۰ از ۱۰۰ در دستیابی به اهداف تعیین شده به مقام نخست این رتبه بندی در بین معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دست یافت.
این موفقیت گرچه نمودی از توانایی نیروی انسانی این دانشگاه در تطبیق خود با اهداف مشترک و نمایش توانمندی در اجرای یک عملیات تیمی است؛ ولی خوب می‌دانیم که این "اهداف، اقدامات و برنامه‌های" تدوین شده، در این سال‌ها، دوران جوانی خود را طی کرده و با پختگی فاصله دارد و اجرای کامل آن به معنای نائل آمدن به تمام اهداف کمی و کیفی مورد نظر مسئولین دانشگاه ایران نبوده و معتقدیم خصوصاً در حوزه مسائل فرهنگی و ورزشی دانشجویان، برای رسیدن به قله‌های مرتفع چشم انداز چندساله راه بسیاری پیش‌رو داریم.
در نهایت باید برای کسب این رتبه، اول سپاس بی شمار را به درگاه احدیت تقدیم داشته و پس از آن، از پرسنل شریف و خدوم معاونت فرهنگی  و دانشجویی و دیگر مدیران و همکاران دانشگاهی که در تمام سختی‌ها ما را در انجام امور یاری کردند، قدردانی ویژه به عمل آورم.
امید است خداوند ما را در رسیدن به اهداف عالی انسانی و اخلاقی‌مان موفق بدارد.

دفعات مشاهده: 331 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر