• پایگاه فرهنگسازی سلامت

انجام موفقیت آمیز اولین پیوند کبد در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |
انجام موفقیت آمیز اولین پیوند کبد در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران
اولین پیوند موفقیت آمیز کبد مورخ 17 تیرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت درمان: اولین پیوند موفقیت آمیز کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان فیروزگر انجام گردید.
 سرپرستی تیم پیوند برعهده دکتر محسن رضا منصوریان بود، که ضمن موفقیت آمیز بودن این عمل جراحی پیوند ، وضعیت عمومی بیمار مطلوب گزارش شده است .
در این خصوص دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر وتشکر از زحمات همکاران دخیل جهت این عمل موفق، عنوان نمود: که تیم های پیوند در مراکز درمانی به صورت شبانه روزی در حال فعالیت می باشند و معاونت درمان دانشگاه ایران در ادامه رسالت خود ، در حال توسعه و تجهیز هرچه بیشتر واحدهای  فراهم آوری و پیوند اعضای بیمارستان های سطح دانشگاه می باشد.
ایشان ضمن اشاره به تعامل و همکاری خوب وزارت بهداشت و مجموعه نهادهای ذیربط، خواستار توجه ویژه مسئولین جهت استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی ایران در این راستا شد.
وی ابراز امیدواری نمود: با ترویج و گسترش فرهنگ اهدا و افزایش تلاش ها ، شاهد کاهش هرچه بیشتر آلام ودردهای بیماران نیازمند به عضو باشیم .
بخش پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر که پس از 2 سال تلاش بی وقفه تیم مدیریت معاونت درمان و مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر که  از تاریخ 5 تیرماه سال جاری افتتاح گردید.
در پایان لازم به توضیح می باشد که در حال حاضر حدود 30 هزار نفر در لیست انتظار پیوند اعضاء هستند که متاسفانه روزانه بیش از ده نفر به علت نرسیدن عضو پیوندی فوت می کنند.

دفعات مشاهده: 431 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر