• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برنامه ریزی و مطالعه مستمر؛ زمینه ساز کسب موفقیت در آزمون علوم پایه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۸ |
برنامه ریزی و مطالعه مستمر؛ زمینه ساز کسب موفقیت در آزمون علوم پایه
دانشجویان برتر آزمون علوم پایه بر برنامه ریزی و مطالعه در طول ترم تاکید نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پیرو اعلام رتبه های آزمون جامع علوم پایه و معرفی دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در این آزمون، مصاحبه ای با چند تن از دانشجویانی که جزء رتبه های 5/2 برتر شدند: انجام گرفته است که متن آن به شرح زیر است:
عماد قرآنی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت :دانشجوی پزشکی ورودی سال 95 دانشگاه علوم پزشکی ایران واهل تهران هستم .
وی گفت: من و 5 تن از دانشجویان دانشگاه ایران در آزمون جامع علوم پایه مورخ اسفند 97 ، جزء رتبه های 5/2 برتر شدیم.
دانشجوی برتر آزمون علوم پایه دانشگاه بیان کرد: آزمون علووم پایه به صورت سراسری و با همکاری دانشگاههای قطب ،آخر هر 5 ترم برای داوطلبین نظام جدید و اخر هر 4 ترم برای داوطبین نظام قدیم از تمام مباحث ارائه شده برگزار می گردد که برای آن حدود 200 سوال طراحی شده است.
قرآنی افزود: این آزمون نمره منفی ندارد و حداقل نمره کسب شده 90 می باشد.
ایشان در پاسخ به این سوال که نحوه مطالعه تحصیلی شما به چه صورت بوده که موفق به کسب این رتبه شدید، اظهار داشت: بیشترین دلیل این موفقیت ، مطالعه مستمر در طول 5 ترم بوده است، همچنین چند هفته قبل از برگزاری این آزمون وقت بیشتری برای درس خواندن اختصاص دادم .
وی خاطرنشان کرد: در نظر دارم تا مقطع تخصص رشته چشم پزشکی ادامه تحصیل دهم و برای سایر دانشجویان پیشنهاد می کنم که از درس خواندن خسته نشوند و در تمام طول دوره ترم به صورت مستمر مطالعه داشته باشند.
سپس رایان رجبی دیگر دانشجوی برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در آزمون علوم پایه ( اهل آمل) بیان داشت: موفقیت در آزمون بصورت یکدفعه نیست، بلکه می بایست از همان ترم اول ،تمام مباحث درسی را مطالعه و سعی نمود تا بالاترین معدل را کسب کرد.
وی گفت: برنامه ریزی دارم در رشته جراحی داخلی فارغ التحصیل شوم .
رجبی اشاره کرد: من به عنوان یک همکلاسی به سایر دانشجویان توصیه می کنم؛ در هر مقطع تحصیلی که هستند خوب درس بخوانند و مباحث مختلف را درک نمایند .
 در ادامه معین رست ؛ دانشجوی پزشکی ورودی مهر 95 دانشگاه ایران  ( اهل تهران) در مورد نحوه مطالعه درسی خود ذکر کرد:در تمام طول برگزاری ترم ، کتب اصلی را می خواندم، همچنین در زمان فرجه و قبل از امتحان هم منابع ویژه آزمون از جمله منابع موسسه سیب سبز را مرور کردم.
وی گفت: تمام دانشجویان می توانند با برنامه ریزی و مرور کتب درسی در آزمون های علوم پایه موفق شوند.
امیر علی دادور دانشجوی رشته پزشکی اهل همدان که جزءرتبه های برتر دانشگاه ایران درآزمون علوم پایه می باشد در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: در طول 5 ترم گذشته بر روی جزوه های درسی تمرکز داشتم و برای دروس آناتومی و فیزیولوژی به رفرنس هم رجوع می کردم.
وی تصریح کرد: شرایط دانشگاه با دبیرستان متفاوت است ، باید شرایط رقابتی کنار گذاشته شود و به صورت دوستانه افراد از تجربیات یکدیگر استفاده نمایند.
همچنین فقط به بعد درس توجه نشود ، بلکه برای ارتقاء سطح کیفی دانش علمی ، به ورزش و تفریح هم پرداخته شود.
دادور افزود: باید دانشجویان هدف درستی را انتخاب نمایند تا در کل دوره تحصیلی دانشگاه از آن بهره مند شوند.

دفعات مشاهده: 313 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر