• پایگاه فرهنگسازی سلامت

​توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک تجاری سامان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |
​توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک تجاری سامان
تفاهم نامه توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک تجاری سامان  منعقد گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک سامان به منظور توسعه همکاری و ارائه خدمات بانکی مورخ 18 تیرماه و با حضور دکتر کوهپایه زاده  رییس دانشگاه، دکتر محقق معاون توسعه مدیریت و منابع، مزدکی مدیر امور مالی ، پور سمائی مدیر امور عمومی و نمایندگان بانک سامان در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه نحوه ارائه خدمات بانک سامان با همکاری دانشگاه ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دکتر کوهپایه زاده بر مباحث توسعه گردشگری سلامت ، حمایت از شرک های دانش بنیان و خدمات مالی تبدیل ارز به  ریال با کمک با نک سامان تاکید نمود.
رییس دانشگاه با اشاره به اینکه بانک های خصوصی از بوروکراسی کمتر و چابکی بیشتر برخوردار هستند عنوان کرد: انتظار همکاری از این بانک ها بیشتر است.
در ادامه گوهریان؛ مدیر اعتبارات صنفی بانک سامان در خصوص بسته خدماتی این بانک جهت ارائه به همکاران دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح داد و افزود: این خدمات شامل ارائه تسهیلات ، خدمات کارگزاری، خدمات سرویس پرداختی ، بانکداری الکترونیک، نصب دستگاههای خودپرداز ،افتتاح انواع حساب و ارائه کارت های اعتباری می باشد.
وی بیان داشت: پرداخت تسهیلات به کارکنان بر اساس اعتبار دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود.
در این جلسه تفاهم نامه توسعه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک سامان امضاء گردید.

دفعات مشاهده: 388 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر