• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

​برگزاری همایش خیرین توسط کانون دانشجویی خیریه التیام در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |
​برگزاری همایش خیرین توسط کانون دانشجویی خیریه التیام در دانشگاه ایران به همت کانون دانشجویی خیریه التیام ،همایش خیرین مورخ 23 تیرماه  در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می گردد.
به نقل از مفدا ایران: به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه کرامت و همزمان با سالروز میلاد پر نور حضرت امام رضا (ع) در راستای آشنایی هرچه بیشتر با فعالیت‌های خیریه ، همایش تجلیل از خیرین توسط کانون التیام برگزار می شود.
امید است با مشارکت شما در مراسم گلریزان، بار دیگر امید را به دل‌های نیازمندان هدیه کنیم.
در صورت تمایل به شرکت در همایش خیرین التیام، می توانید از طریق سایت رسمی کانون دانشجویی خیریه التیام به نشانی eltiam-charity.ir  نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام نمایید.
زمان : یکشنبه  ۲۳ تیر ماه ۹۸ - ساعت ۱۶ الی ۲۰
مکان: سالن ۳۰۰ نفری مرکز بین‌المللی همایشهای رازی

دفعات مشاهده: 159 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر