• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

انجام عمل موفق جراحی کبد با راه اندازی بخش پیوند در بیمارستان فیروزگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۱۹ |
انجام عمل موفق جراحی کبد با راه اندازی بخش پیوند در بیمارستان فیروزگر عمل جراحی موفق پیوند کبد برای اولین بار در بیمارستان فیروزگر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر محسن رضا منصوریان فلوشیب پیوند کبد و جراح  سرطانهای پانکراس، کبد و مجاری صفراوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه از انجام عمل موفق پیوند کبد برای اولین بار در بیمارستان فیروزگر خبر داد.
 وی با اشاره به اینکه تنها راه درمان این بیمار، پیوند کبد  تشخیص داده شد، خاطر نشان کرد :با اهدای کبد یک فرد مرگ مغزی از بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)، عمل جراحی بیمار توسط تیم پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران، ساعت 22 مورخ 17 تیرماه به مدت 4 ساعت در بیمارستان فیروزگر انجام گردید.
 رئیس تیم جراحی پیوند کبد اعلام نمود:وضعیت جسمانی بیمار خوب است و دارای هوشیاری کامل می باشد، به طوری که رژیم مایعات خوراکی برای ایشان شروع شده و آنزیم های کبدی وی در حال بهبودی است.
 دکتر منصوریان عنوان نمود:این عمل برای بیمار خانمی 59 ساله انجام شد اکه از دوماه قبل دچار اختلال در آنزیم های کبدی شده بود و پس از بررسی های لازم و انجام آزمایشات تخصصی،رادیولوژی،سونوگرافی و سی تی اسکن، علائم بیماری تحت  حاد کبدی در ایشان مشخص شد. دکتر منصوریان از حمایت وزارت بهداشت جهت تایید راه اندازی بخش پیوند کبد در دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاری دکتر زمانی رییس بیمارستان فیروزگر تشکر نمود.
وی در راستای پیشگیری و عدم ابتلا به نارسایی و بیماری های کبدی اظهار داشت
وی افزود:در برخی موار بیماری کبد علل ناشناخته ای دارد و حتی شروع این بیماری علائم خاصی ندارد و بعد از چند سال به صورت انی بروز می نماید.
 بیماری های کبد علل متفاوتی دارد، لذا راههای پیشگیری هم در آنها متفاوت است.
 انتقال از راه جفت به جنین،مصرف محصولات خونی آلوده، استفاده از سرنگ مشترک در معتادان تزریقی، انجام حجامت به روش سنتی و در مکان های غیر بهداشتی از جمله موارد منجر به هپاتیت های ویروسی است.
فارغ التحصیل جراحی عمومی دانشگاه اعلام نمود: واکسیناسیون برای جلوگیری از ابتلا به هپاتیت b وجود دارد ولی هپاتیت C، واکسن ندارد و از طریق خون وارتباط ناسالم جنسی منتقل می شود.
 دکتر منصوریان با اشاره به انجام آزمایشات دوره‌ای بویژه در افرادی که سابقه بیماری در خانواده دارند گفت: هپاتیت های ویروسی ازدیگر علل منجر به نارسایی کبدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
 دکتر منصوریان تاکید کرد: کبد چرب  از علل شیوع نارسایی کبدی است که بر اثر مصرف غذاهای چرب، فست فود، غذا های کنسروی با مواد نگهدارنده، نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی  و الکل ایجاد می شود.
بی اشتهایی ، عدم تحمل رژیم غذایی بخصوص غذای چرب، تورم اندام تحتانی ، تیرگی ادرار ، افزایش محسوس دور کمر وشکم، زردی سفیدی چشم و پوست، زمینه ساز بیماری های کبدی است
 وی تصریح کرد:مصرف بیش از اندازه برخی دمنوش ها مانند گل گاوزبان،قرص های مسکن مثل استامینوفن، غذاهای چرب و پودرها و آمپول های صنعتی مورد استفاده در بدنسازی  باعث بروز بیماری های کبدی می شوند، لذا توصیه می شود افراد الگوی صحیح غذایی را رعایت نمایند و  انجام فعالیت  ورزشی، مصرف میوه جات، سبزیجات تازه  و خشکبار را در برنامه روزانه خود داشته باشند.
 همچنین بیماریهای خود ایمنی و  ژنتیکی هم  یکی از عوامل شایع بیماری کبدی است.

دفعات مشاهده: 1068 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر