• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تقویت ارتباط سازمانهای جهانی حوزه سلامت و دانشگاهها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |
تقویت ارتباط سازمانهای جهانی حوزه سلامت و دانشگاهها
مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت هدف برگزاری چهارمین کارگاه دیپلماسی سلامت را تقویت ارتباط سازمانهای جهانی مرتبط با سلامت و دانشگاهها معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر اسدی لاری مدیر کل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: چهارمین کارگاه دیپلماسی سلامت با شعار سلامت جهان و آشنایی با سازمانهای بین المللی مرتبط با سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.
دکتر اسدی لاری بیان کرد: از قطبهای ده گانه دانشگاهی، کارشناسان حوزه ستاد وزراتخانه و جمعی از دانشجویان رشته MPH در این کارگاه دو روزه حضور دارند.
وی اشاره کرد: سازمانهای جهانی حوزه سلامت مانند سازمان بهداشت جهانی، صندوق جمعیت، صندوق کودکان و ... ارتباط خوبی با این کارگاه برقرار کردند و نمایندگان آنها در این برنامه شرکت کردند.
مدیر کل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت هدف از برگزاری این کارگاهها را تقویت سازمانهای جهانی مرتبط با سلامت با بدنه دانشگاه معرفی کرد.
وی افزود: همچنین دانشجویان و فعالان سلامت بخصوص جوانان از نقش منطقه ای سازمانهای بین المللی آگاه و با مشکلات سلامت جهان آشنا شوند تا بتوانند اقداماتی را در این زمینه انجام دهند.
دکتر اسدی لاری خاطر نشان کرد: این کارگاه مرحله آماده سازی برای انتخاب جوانان علاقمند به مسائل سلامت جهان و مشارکت فعال آنها می باشد.
وی از برگزاری 66 اجلاس منطقه ای وزرای بهداشت و همایش پوشش همگانی سلامت با حضور  رییس سازمان بهداشت جهانی در مهرماه سال جاری خبر داد.

دفعات مشاهده: 239 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر