• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جشن بزرگ بسیج ملی فشار خون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۳ |
جشن بزرگ بسیج ملی فشار خون

جشن بزرگ بسیج ملی فشار خون  مورخ 26 تیرماه  درمرکز همایش‎های بین المللی رازی برگزار می شود.

به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت :اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در کشور، حاصل وفاق و همدلی بی‌بدیل و حماسه‌‎ای ارزشمند در تاریخ نظام سلامت این سرزمین بود؛ که سنجش و ثبت فشارخون بیش از ۳۰ میلیون نفر از هموطنان، از  دستاوردهای سترگ، افتخارآفرین و بی‌سابقه است.
به مناسبت اختتام این حرکت ستودنی که سنجش و ثبت فشارخون بیش از یک میلیون و صد هزار نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران را همراه داشته است و نیز برای تجلیل و پاسداشت از فعالان این عرصه؛ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، "جشن بزرگ بسیج ملی کنترل فشارخون بالا" را برگزار می‌کند.
حضور شما، در این مراسم، موجب قدردانی و سپاس است.

زمان: چهارشنبه 26 تیر 1398 ساعت 9/30 صبح
مکان: تهران – اتوبان حکیم شرق به غرب – ورودی برج میلاد – دانشگاه علوم پزشکی ایران – مرکز همایش‎های بین المللی رازی

دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر