• حقوق شهروندی در نظام سلامت

تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و خدمات دکتر سید کاظم ملکوتی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱ |
تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و خدمات دکتر سید کاظم ملکوتی
دکتر کوهپایه زاده از تلاشها و خدمات دکتر سید کاظم ملکوتی در زمان تصدی معاونت تحقیقات و فناوری تقدیر نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی از تلاشها و خدمات دکتر سید کاظم ملکوتی در زمان تصدی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تقدیر نمود.

استاد گرامی جناب آقای دکتر سید کاظم ملکوتی
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام

بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های آنان است.
      یقیناً مساعی بی شائبه جنابعالی در زمان تصدی معاونت تحقیقات و فناوری نقش به سزایی در رشد و توسعه و ارتقاء شاخص های عمومی و اختصاصی دانشگاه ایفا نموده است. همچنین مساعی خالصانه و متعهدانه جنابعالی در جهت ثبات مدیریتی دانشگاه در مدت اخیر ،مورد امتنان اینجانب و تمامی همکاران دانشگاه گردید.
      به پاس خدمات ارزشمند جنابعالی در حرکت دانشگاه بسوی دانشگاههای نسل سوم ، لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را به نمایندگی از جامعه بزرگ دانشگاه ابراز نموده و توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال مسئلت نمایم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 2943 بار   |   دفعات چاپ: 78 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر