• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری همایش بین المللی بازاندیشی آرای استاد مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۳۱ |
برگزاری همایش بین المللی بازاندیشی آرای استاد مطهری
همایش بین المللی بازاندیشی آرای استاد مطهری به مناسبت صدمین سال ولادت این استاد شهید نیمه دوم اسفند در قم و تهران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: علاقه مندان می‌توانند آثار خود را در محور‌های قرآن و پژوهش‌های نوپدید، سنت و مدرنیته، سبک زندگی، اسلام و ایران، تمدن اسلامی، جهانی شدن و هویت ملی، تربیت و جامعه سازی، عدالت اقتصادی، ربا و بانکداری، حکمرانی، حقوق بشر و آزادی به دبیرخانه این همایش ارسال کنند.
این همایش ۲ روزه به مناسبت صدمین سال ولادت استاد مطهری در نیمه دوم اسفند در قم و تهران برگزار می‌شود و ۳۱ مرداد آخرین مهلت برای ارسال چکیده مقالات است و پژوهشگران باید تا ۳۰ آبان مقالات کامل خود را ارسال کنند.

دفعات مشاهده: 670 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر