• حقوق شهروندی در نظام سلامت

برگزاری جلسه IPD دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۵ |
برگزاری جلسه IPD دانشگاه علوم پزشکی ایران
جلسه IPD دانشگاه روز 14 مرداد ماه با حضور دکتر کوهپایه زاده برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت درمان؛ این جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه ، دکتر هاشم زاده ریاست اداره گردشگری وزارت بهداشت ، دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه و مدیر عاملین مراکز منتخب در خصوص IPD در سالن شورای طبقه ششم ستاد مرکزی تشکیل شد.
در این خصوص دکتر کوهپایه زاده ضمن قدردانی از زحمات اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت در خصوص همکاری و مساعدت در مورد راه اندازی واحد های IPD در مراکز دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران ابراز امیدواری نمود: که در حوزه گردشگری سلامت به عنوان یکی از محورهای اصلی مورد بحث در دانشگاه ، بتوان با جذب بیماران بین المللی به قطبی سازی حوزه های پزشکی کمک نمود.
در ادامه جلسه دکتر هاشم زاده ضمن اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه وزارت بهداشت در باب گردشگری سلامت، ضمن اعلام آمادگی آن اداره در خصوص تسهیل در روند اعطای مجوز خواستار ایجاد اصلاحات ساختار در مراکز درمانی پیشگفت جهت ارایه هر چه بهتر خدمات شد.
دکتر توکلی معاون درمان نیز با بیان ارایه گزارشی در خصوص اقدامات انجام گرفته در حوزه توریسم درمانی و گردشگری سلامت به بازدیدهای دوره ی انجام شده توسط معاونت درمان از مراکز منتخب اشاره نموده و ابراز امیدواری کرد با همکاری مدیرعاملین مراکز بتوان هر چه سریعتر به استانداردهای تعیین شده رسید.

دفعات مشاهده: 364 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر