• حقوق شهروندی در نظام سلامت
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

قرار گرفتن عضو هیأت‌علمی گروه پزشکی اجتماعی دانشگاه ایران در بین یک درصد دانشمندان برتر دنیا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |
دکتر طهرانی بنی هاشمی؛ عضو هیأت‌علمی گروه پزشکی اجتماعی و مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت دانشگاه در بین یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر سید آرش طهرانی بنی هاشمی، عضو هیأت‌علمی گروه پزشکی اجتماعی و مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت دانشگاه،  در بین یک درصد دانشمندان برتر دنیا بر اساس استنادات نظام ESI قرار گرفت. بر اساس آخرین اعلام سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی وزارت  بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید آرش طهرانی بنی هاشمی عضو هیأت‌علمی گروه پزشکی اجتماعی و مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت دانشگاه بر اساس  استنادات نظام ESI در بین یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت.
معیار انتخاب دانشمندان برتر جهان ، تعداد استنادهای صورت‌گرفته به تولیدات علمی آن‌ها در رشته‌ و حوزه‌های موضوعی بیست و دوگانه مورد ارزیابی این پایگاه است.

دفعات مشاهده: 656 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر