• حقوق شهروندی در نظام سلامت

انتصاب عضو هیئت علمی گروه روان‌پزشکی دانشگاه ایران در انجمن جهانی روان‌پزشکان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۹ |
انتصاب عضو هیئت علمی گروه روان‌پزشکی دانشگاه ایران در انجمن جهانی روان‌پزشکان
دکتر امیرحسین جلالی ندوشن به عنوان عضو انجمن جهانی روانپزشکان معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  دکتر امیرحسین جلالی ندوشن عضو هیئت علمی گروه روان‌پزشکی و مدیر مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر Katerina Duchonova از جمهوری چک، به عنوان رئیس Special Interest Group روان‌درمانی پناهندگان/بازماندگان شکنجه» در سکشن روان‌درمانی انجمن جهانی روان‌پزشکان تعیین شدند.
لازم به ذکر است، سکشن روان‌درمانی انجمن جهانی روان‌پزشکان اخیرا اقدام به تاسیس چند کارگروه ویژه نموده است تا از طریق آن بتواند به نسبت به هدایت انجام پژوهش‌های چند کشوری در زمینه‌ی مربوطه و تدوین راهنماهای بالینی به شکل اختصاصی‌تری در زمینه‌های تعیین شده اقدام نماید.
دکتر امیرحسین جلالی ندوشن عضو هیئت علمی گروه روان‌پزشکی دانشگاه از دو سال پیش به عضویت این سکشن در آمده، و با توجه به مشارکت فعالانه در برنامه‌های مختلف آن از جمله در کنگره‌ی جهانی روان‌پزشکان در مکزیک، اولین کنگره بین المللی روان درمانی انجمن جهانی روانپزشکی در مالزی و کنگره بین‌المللی انستیتو روان‌درمانی و تروماتولوژی دهوک در کردستان عراق، به نمایندگی از انجمن جهانی روان‌پزشکان برای این مسئولیت برگزیده شده است.
  تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 535 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر