• حقوق شهروندی در نظام سلامت

راه اندازی سالن جنین شناسی انسانی گروه آناتومی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۹ |
راه اندازی سالن جنین شناسی انسانی گروه آناتومی
سالن جنین شناسی انسانی گروه آناتومی، با هدف پیشبرد فعالیت های آموزشی در جهت برآورده ساختن بخشی از نیاز های دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه و دانشجویان پزشکی در تابستان 1398 راه اندازی شد.
به  نقل از روابط عمومی دانشکده پزشکی: این سالن یکی از زیرمجموعه های مرکز مطالعات آناتومی گروه محسوب می شود که دارای مولاژهای جنین شناسی ، جنین انسانی پلاستینه شده، نمونه های آنومالی جنینی ، لام های بافتی مربوطه ، کتاب های جنین شناسی و انیمیشن ها و فیلم های آموزشی می باشد.
امکانات آموزشی موجود شامل مولاژهای مراحل تقسیمات میوزی و میتوزی-تکامل زیگوت از مرحله 2 سلولی تا مورولا- مولاژ بلاستوسیت- مولاژ جنین 4 هفته- مراحل رشد جنین(8مرحله در ماههای مختلف)- مراحل تکامل قلب (تشکیل حلقه قلبی، تکامل سینوس های وریدی و سپتوم ها)- مولاژ سیستم گردش خون جنینی- مراحل تکامل لوله گوارش اولیه- تکامل دستگاه تناسلی خارجی- - مولاژ تخمدان –مولاژ حاملگی جنین 9 ماهه در رحم- مولاژ لگن با جنین 9 ماهه و همچنین نمونه های آنومالی جنینی از جمله اختلالات آنانسفالی- دوقلوهای توراکوپاگوس- نقایص لوله عصبی – مشکلات ناحیه دست و پا –میکروسکوپ نوری و لام های بافتهای جنینی، کتاب ها و فیلم های آموزشی است.

دفعات مشاهده: 499 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر