• حقوق شهروندی در نظام سلامت

انجام موفقیت آمیز چهارمین پیوند کبد در مرکز آموزشی درمانی فیروزگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۹ |
انجام موفقیت آمیز چهارمین پیوند کبد در مرکز آموزشی درمانی فیروزگر
به همت تیم جراحی دانشگاه علوم پزشکی ایران، چهارمین پیوند کبد در مرکز آموزشی درمانی فیروزگر با موفقیت انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : چهارمین پیوند کبد موفق به همت دکتر منصوریان رییس بخش پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری دکتر چاووشی در مرکز آموزشی درمانی فیروزگر انجام شد.
با توجه به اینکه فقط یک ماه از شروع این عمل مهم در بیمارستان فیروزگر می‌گذرد و هر هفته متوسط یک پیوند کبد  انجام شده است، نشانه آن است که این مرکز در این مسیر بسیار جدی است و در آینده نزدیک شاهد موفقیتهای بیشتر در این فیلد خواهیم بود .
امید است با همت همه همکاران در این جهت، اندکی از آلام بیماران کشور ایران کاسته شود.

دفعات مشاهده: 394 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر