• حقوق شهروندی در نظام سلامت

ارائه تسهیلات بانک سامان به همکاران دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۲ |
ارائه تسهیلات بانک سامان به همکاران دانشگاه
مدیر امور مالی دانشگاه از ارائه تسهیلات بانک سامان به مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر خم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: علیرضا مزدکی ، مدیر امور مالی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت: به منظور رفاه حال اعضای هیئت علمی، کارکنان وبه مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر ، تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و بانک سامان در راستای ارائه تسهیلات منعقد شد.
مدیر امور مالی دانشگاه بیان کرد: این تسهیلات 60 ماهه ، با نرخ سود 18 درصد می باشد و در صورتی که 10 درصد پول بلوکه شود ، 3 درصد کارمزد و در غیر این صورت 6 درصد کارمزد به آن اضافه می گردد.
وی افزود: مبلغ قسط تسهیلات باید معادل دریافتی حقوق افراد باشد ، البته مبلغ ارائه تسهیلات بر اساس جدول گروه بندی می باشد.
همچنین برای دریافت وام باید تعهد نامه دانشگاه  را داشته باشند وتا سقف 50 در صد اعتبار ، یک ضامن و برای ارائه تسهیلات کامل دو ضامن ، نیاز است.
مزدکی تصریح کرد: گروه اول شامل پزشکان متخصص ، فوق تخصص ،جراحان، دندانپزشکان ، رادیولوژیست ها و داروسازان است که تا سقف 12 میلیارد  ریال می توانند وام دریافت نمایند.
- گروه دوم شامل :  پزشکان عمومی ، دامپزشکان، روانپزشکان ( دریافت وام : تا سقف 6 میلیارد ریال)
- گروه سوم شامل : روانشناسان، ماما و گفتار درمان ( دریافت وام :  تا سقف 3  میلیارد ریال)
- گروه چهارم : مدیران( وام : تا سقف 100 میلیون تومان)
- گروه پنجم: کارکنان ( وام : تا سقف  50 میلیون تومان)
گفتنی است مدیر امور مالی دانشگاه از ارائه کارت اعتباری برای خرید های ضروری و کسر از حقوق بعد از انجام خرید  با در نظر گرفتن شرایط ذکر شده خبر داد.

تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 1426 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر