• حقوق شهروندی در نظام سلامت

نجات جان دختر ۱۷ساله با یکی از پیچیده ترین اعمال جراحی قلب باز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۲ |
نجات جان دختر ۱۷ساله با یکی از پیچیده ترین اعمال جراحی قلب باز
 به همت تیم بخش جراحی قلب دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دختر ۱۷ساله از مرگ نجات یافت .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی؛ سرپرست پیوند و جراحی قلب دانشگاه اعلام کرد: در بخش جراحی قلب بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با کمک دکتر یزدان شفی خانی دستیار ویژه، دکتر جلیلی فر و دکتر رهاب ؛ فوق تخصص بیهوشی قلب یکی از پیچیده ترین اعمال جراحی قلب برای دختر ١٧ ساله با دو ورودی بطن راست و دو خروجی بطن راست و دو حفره بطن راست انجام  شد.
وی گفت: بیمار با شرایط عمومی خوب در ای سی یو جراحی قلب دوران نقاهت خود را طی می کند.
دکتر زراعتیان نژاد تصریح کرد: این عمل قلب باز بسیار پیچیده نیازمند دقت بسیار زیاد و جراحی پیچیده قلب و هماهنگی کامل تیم می باشد .
ایشان از مساعدت ریاست دانشگاه جهت ارجاعی شدن بخش جراحی قلب رسول اکرم تشکر ویژه نمود.

دفعات مشاهده: 552 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر