• حقوق شهروندی در نظام سلامت

تاکید رییس مرکز بهداشت شمال غرب بر اهمیت توجه به مقوله جمعیت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۲ |
تاکید رییس مرکز بهداشت شمال غرب بر اهمیت توجه به مقوله جمعیت

کمیته هماهنگی افزایش جمعیت و فرزند آوری ، به همت شبکه بهداشت شمال غرب برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب: کمیته هماهنگی افزایش جمعیت و فرزند آوریدر روز یک شنبه 20 مرداد با حضور دکتر احمدنیا و دکتر رحیمی به ترتیب رئیس و معاون مرکز بهداشت شمال غرب و جمعی از کارشناس مسئولین و کارشناسان ستادی مرتبط در محل دفتر ریاست مرکز  برگزار گردید.
 در ابتدای این جلسه دکتر احمدنیا در خصوص اهمیت توجه به مقوله جمعیت و ضرورت پیاده سازی سیاست های ابلاغی با توجه با وضعیت فرهنگی اقتصادی و بافت اجتماعی مناطق تحت پوشش توضیح داد وبر ضرورت استفاده از پتاسنیل برونبخش جهت اجرای این برنامه ها تاکید کرد.
سپس هر یک از حاضرین در خصوص راهکارهای افزایش رشد جمعیت مطالب و پیشنهاداتی را ارائه دادند و مواردی از جمله تاکید و توجه ویژه به ارتقای مراقبت های دوران بارداری توسط مراقبین سلامت در تمامی مراکز خصوصا فرحزاد ،کن و سعادت آیاد،انجام مطالعه در خصوص علل عدم تمایل زوجین به فرزند آوری،فعال نمودن پنل پیامک انبوه و ارسال  پیام های هدفمند به گروههای هدف،ارائه پیشنهاداتی در خصوص سامانه سیب به حوزه معاونت بهداشت ،تاکید ویژه به مراکز خصوصی در خصوص انجام مراقبت های دوران  بارداری توسط کارشناسان مامایی ،تهیه متون اموزشی جهت روانشناسان و استفاده بیشتر از ظرفیت ایشان جهت ارائه آموزش های مرتبط با اهمیت فرزند آوری و هم چنین فرزند پروری مصوب گردید.

دفعات مشاهده: 200 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر