• حقوق شهروندی در نظام سلامت

جلسه هماهنگی برای برگزاری MMI در دانشکده علوم رفتاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۳ |
جلسه هماهنگی برای برگزاری MMI در دانشکده علوم رفتاری
جلسه هماهنگی برای برگزاری MMI در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان : این جلسه روز سه شنبه 22 مرداد ماه سال جاری تشکیل گردید.
در این جلسه درخواست ها، نیاز ها و هماهنگی برای برگزاری MMI  آزمون ورودی (مصاحبه )دوره دکتری تخصصی ph.D. گروه اعتیاد، دانشکده بررسی شد.
در این جلسه دکتر فرزاد قضایی پور معاون اداری مالی، مهرداد کاظم زاده عطوفی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده، مهستی حق شناس رئیس اداره آموزش دانشکده،سارا تورانی رئیس حسابداری ،خدیجه محسن نیا مدیر اجرایی درمانگاه، اقبال بنار رئیس خدمات ،رضا تفرشی کارپرداز،مسلم نوری انبار دار،   ندا رضایی کارشناس آموزش،زهره حیدری کارشناس رایانه دانشکده حضور داشتند.

تهیه عکس: سید حسین سید محمدی

دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر