• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

کارگاه آموزشی اعتباربخشی در مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۳ |
کارگاه آموزشی اعتباربخشی در مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان کارگاه آموزشی اعتباربخشی ویرایش چهارم، ویژه مسئولین مرکز برگزار گردید.
 به نقل ازروابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شفایحیاییان: در این کارگاه ابراهیمی؛ مسئول بهبود کیفیت مرکز توضیحاتی را در خصوص تغییرات اعمال شده در ویرایش چهارم ارئه نموده و نحوه طبقه بندی و سطح بندی سنجه ها را اعلام کرد.
دکتر ابوترابی ، مدیر اجرایی مرکز نیز در خصوص برنامه سند استراتژیک ، سیاست ها و اهداف کلان و خرد توضیحاتی عنوان نمود.
در ادامه ابراهیمی ؛ مسئول بهبود کیفیت مرکز ،آموزش های مرتبط با ذینفعان ، نمودار سازمانی ، شاخص ها ، برنامه عملیاتی ، برنامه بهبود ، فرآیند های سازمانی و کمیته های بیمارستانی ارائه داد.

دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر