• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

​ساخت پروتزهای سیلکونی توسط عضو هیئت علمی دانشکده علوم توانبخشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۳ |
​ساخت پروتزهای سیلکونی توسط عضو هیئت علمی دانشکده علوم توانبخشی در راستای خدمت رسانی به بیماران ، ساخت پروتزهای سیلکونی  توسط عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ( دانشکده علوم توانبخشی ) انجام می گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر علیرضا خاقانی ، عضو هیئت علمی  دانشکده علوم توانبخشی ؛ دپارتمان ارتز و پروتز( رشته اعضا مصنوعی) در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان داشت: با همکاری تیم دانشکده علوم توانبخشی در زمینه ساخت پروتزهای سیلکونی فعالیت دارم  .
وی افزود: در واقع این پروتزها جایگزین اعضای از دست رفته بدن می شود و با توجه به اینکه این اعضای مصنوعی طبیعی هستند ، افراد  می توانند با اعتماد به نفس کامل در جامعه حضور داشته باشند  و به موقعیت اجتماعی و شغلی افراد لطمه ای وارد نمی شود.
دکتر خاقانی بیان کرد: در کنار تدریس و فعالیت درحوزه ساخت اعضای مصنوعی در زمینه  فرهنگی و ساخت مجسمه های هایپر رئال  فعالیت دارم که مشخصه بارز این مجسمه ها ، مشابهت بسیار زیاد به فرد واقعی و ارتباط احساسی با بیننده است.
گفتنی است ساخت مجسمه های هایپر رئال برای موزه مشاهیر برج میلاد، موزه مدرس ، موزه دفاع مقدس ، موزه مشاهیر عمارت اتحادیه تهران در کارنامه کاری ایشان قرار دارد.
عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی از پیشنهاد ساخت مجسمه های مشاهیر دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.

تهیه خبر: رهنورد

دفعات مشاهده: 330 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر