• حقوق شهروندی در نظام سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

​اولین و بزرگترین رویداد بین المللی سلامت دیجیتال در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۳ |
​اولین و بزرگترین رویداد بین المللی سلامت دیجیتال در دانشگاه علوم پزشکی ایران به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران، رویداد THL برای عرضه نوآوری در حوزه سلامت برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: این رویداد با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران ،چندین مرکز دولتی و خصوصی مورخ27 مرداد ماه 1398 با حضور وزیر بهداشت، ، وزیر ارتباطات و معاون علمی ریاست جمهوری در سالن همایش های رازی برگزار می گردد.
THLبه معنای تکنولوژی سلامت و زندگی است. رویداد THL، برخلاف سایر رویدادها که هدفشان تبادل و عرضه کالاست، بستری برای عرضه نوآوری و فناوری در حوزه سلامت خواهد بود.
هدف  اصلی این رویداد، تبادل دانش فنی و تکنولوژی میان شرکت ها و سرمایه گذاری روی طرح هاست.
این رویداد تلاش می کند علاوه بر معرفی فناوری های روز، سلامت مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان داخلی و خارجی متصل و ارایه کند.
علاقه مندان برای حضور در این رویداد می توانند با مراجعه به ایوند بلیت رایگان حضور در این رویداد را تهیه کنند.

دفعات مشاهده: 397 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر