• صفحه اصلي

قوانين و مقررات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۴ |

[اخبار مرکز] : کیت های تشخیص بوی ایرانی ساخته شد

به همت و تلاش محققان مرکز تحقیقات گوش،حلق،بینی،سرو گردن دانشگاه علوم پزشکی ایران کیت های تشخیص انواع بو طراحی و ساخته شد.

دکتر محمد فرهادی، رئیس مرکز تحقیقات گوش،حلق،بینی،سروگردن دانشگاه علوم پزشکی ایران روز چهار شنبه از کیت های تشخیص بوی ساخته شده توسط محققان این مرکز رونمایی نمود
دکتر فرهادی در این باره گفتند محققان این مرکز توانستند به دستاورد جدید علمی در زمینه تشخیص بوهای شایع در کشور دست یابند که این دستاورد به عنوان تست های تشخیص بویایی ما‍ژیکی نامگذاری شده است .
وی گفت این کیت ها توسط جمعی از محققان مرکز تحقیقات گوش،حلق،بینی،سرو گردن طراحی وساخته شده است وی افزود ای کیت ها شامل سه نوع بوده که درنوع اول امکان تشخیص 24 بوی شایع در ایران را دارد نوع دوم آن کیت های سه گانه بویایی شامل تشخیص ،تمایز وآستانه بویایی است.این کیت ها برای تشخیص 5 بوی شایع کشور طراحی و ساخته شده که این کار در زمانی کمتر از 2 دقیقه انجام میشود .

رئیس مرکز تحقیقات گوش،حلق،بینی،سرو گردن افزود حدود 5سال طول کشید تا محققان این کیت های تشخیصی بومی را طراحی و تولید کنند.وبرای دوام و حس بهتر بویایی ، این کیتها به صورت ماژیک طراحی شدهاند که دوامبو و حس آنها در این ماژیک ها حدود 6ماه باقی میماند وبعد از آن باید عصاره های موجود در ماژیک مجددا شارژ شوند.

دکتر فرهادی در پایان گفتند :ارزیابی بویایی در این مرکز در حال انجام است و امیدوارم که کلینیکهای ارزیابی بویایی از این کیت های بومی استفاده کنند.

دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر