• فرایندهای گردش کار

فراخوان واگذاری پایگاه های سلامت در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۴ |

فراخوان واگذاری پایگاه های سلامت در شهرستان رباط کریم

به اطلاع میرساند شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط کریم در نظر دارد مدیریت پایگاه های سلامت در قالب برنامه تامین مراقبت های اولیه سلامت در شهرستان رباط کریم را بصورت خرید خدمت به افراد حقیقی یا حقوقی واجد شرایط واگذار نماید .

ردیف نام پایگاه سلامت جمعیت تحت پوشش منطقه
1 بازارک 10003نفر بازارک - رباط کریم
2 شهید شاطریان(وحیدیه) 13876 وحیدیه
3 فرهنگیان(داودیه) 13335 داودیه

لذا در صورت تمایل جهت دریافت مدارک استعلام بهاء از تاریخ یکشنبه27/5/98 الی دوشنبه 28/5/98 از ساعت8:00 الی 13 به واحد امور قراردادهای شبکه بهداشت و درمان رباط کریم (سرکارخانم شاهمرادی) مراجعه نمائید.
 شایان ذکر است متقاضیان از تاریخ دریافت مدارک استعلام بهاءتا ساعت13 روز چهارشنبه 30/5/98 مهلت خواهند داشت مدارک خود را در سه پاکت به شرح ذیل:
1-پاکت اول سپرده شرکت در استعلام بهاء: فیش واریزی به مبلغ 000/000/10ریال به شماره حساب 4582496844سپرده بانک ملت(شعبه هجرت)به نام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی ایران
 2- پاکت ب : مدارک استعلام اخذ شده از شبکه با قید قرائت شد مورد قبول است در تمامی صفحات بهمراه مدارک شخص حقیقی یا حقوقی به شرح فرم ضمیمه
- پاکت ج شامل پیشنهاد قیمت: درج پیشنهاد قیمت بصورت خوانا و بدون خط خوردگی و لاک گیری و الزام امضاء فرم توسط پیشنهاد دهنده قیمت
کلیه مدارک خود را در پاکات ذکر شده بصورت دربسته و ممهور به مهر شرکت(افراد حقوقی) - نظام پزشکی یا مامایی (افراد حقیقی)نموده و  تحویل واحد قراردادهای شبکه بهداشت رباط کریم نموده و رسید دریافت نمایند.
 تلفن تماس : 3-56439990(داخلی 242سرکار خانم امینی)-(داخلی 357سرکارخانم شاهمرادی)

محتویات پاکت ب:
مدارک مورد نیاز که می بایست توسط اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت در پاکت ب قرار گیرد:
  1. افراد حقیقی:
  • کپی شناسنامه از تمامی صفحات شناسنامه به صورت خوانا؛
  • کپی کارت ملی (پشت و رو)؛
  • کپی آخرین مدرک تحصیلی یا داشتن گواهی معتبر؛
  • کپی پروانه دائم و موقت.
  • لازم است فرمت قرارداد و شرایط اختصاصی قرارداد با درج قرائت شد مورد قبول است به همراه مدارک فوق الذکر در پاکت ب قرار داده شود)
  1. افراد حقوقی:
  • تصویر اساسنامه شرکت متقاضی؛
  • تصویر آگهی تاسیس در روزنامه رسمی؛
  • تصویر آخرین آگهی تغییرات در روزنامه رسمی (در صورتی که شرکت تغییراتی داشته باشد)؛
  • آدرس قانونی شرکت یا شخص با شماره تلفن، فکس و کد پستی که مهر و امضا داشته باشد؛
  • سوابق حسن انجام کار در سایر موسسات در زمینه موضوع مرتبط یا مناقصه.
3- پیشنهاد قیمت به حروف و رقم و ممهور به مهر شرکت یا فرد متقاضی و در پاکت بسته با پوشش مناسب و با درج پاکت ج ارائه گردد.

**شرایط اختصاصی پایگاههای سلامت

**قرارداد پایگاه سلامت مرداد 98

دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر