• فرآیندهای گردش کار
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • خدمات الکترونیکی

دستورالعمل كشور ي " شروع تغذيه با شير مادردرساعت اول زندگي "
1000 روز طلایی؛ مهر مادر، شیر مادر
اندیکاسیون های توبکتومی

شیر مدرسه

دسترسی سریع کارکنان

دسترسی سریع به بیرون

فراخوان واگذاری پایگاه سلامت از طریق شرکت های واجد شرایط

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۴ |

فراخوان واگذاری پایگاه سلامت از طریق شرکت های واجد شرایط

شبکه بهداشت و درمان شهریار در نظر دارد جهت ارائه خدمات سلامت در پایگاه  سلامت  از طریق شرکت های  واجد صلاحیت،  اقدام به واگذاری خدمات  پایگاه سلامت نماید. لذا واجدین شرایط می توانند با در دست داشتن  مدارک از تاریخ ۹۸/۵/۲۴ لغایت ۹۸/۵/۳۰  به واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار واقع در میدان جهاد مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن  ۶۵۲۴۵۵۰۰  داخلی ۱۶۰ -۱۶۱ تماس حاصل فرمایید.

توجه : آخرین مهلت  تحوبل پاکات 98/5/30ساعت 13 می باشد .

.docx     فرم پیشنهاد قیمت
فرمت قرارداد پایگاه سلامت مرداد ۹۸).docx
مستندات داخل پاکات.docx
شرایط اختصاصی پایگاههای سلامت .اdocx