• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری جلسه هماهنگی با ماماهای بخش خصوصی شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |
جلسه هماهنگی با ماماهای بخش خصوصی شهرستان در شبکه بهداشت رباط کریم  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، جلسه هماهنگی دوشنبه چهارم شهریور 98،  با  حضور کارشناسان برنامه های:  تغذیه، مادران، باروری سالم و شیر مادر  این شبکه و ماماهای بخش خصوصی شهرستان رباط کریم در سالن اجتماعات برگزار شد.
این جلسه با هدف پیشگیری از مرگ ومیر مادران باردار وتعمیم مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران وبررسی موردی مرگ مادر باردار درسال 97-98 تشکیل شد.
گفتنی است در این جلسه، پمفلت های برنامه مادران، دفترچه مراقبت مادر، فرم های ارزیابی ترومبوآمبولی وکاردیومیوپاتی، آدرس وشماره تلفن کلینیک های قلب بارداری جهت ارجاع مادران باردار با بیماری قلبی به این مراکز ارائه شد.
در ادامه جلسه کارشناس برنامه شیرمادر شبکه بهداشت ضمن توزیع کتابچه نسلی سالم با شیر مادر و نمونه چک لیست آموزش شیردهی در دوران بارداری و لوح فشرده حاوی مطالب شیر مادر، مطالبی در خصوص آموزش شیردهی در دوران بارداری و معاینه پستان دراین دوران، اهمیت آموزش و مشاهده شیر دهی پس از زایمان، منسوخ بودن استفاده از شیر دوشهای بوق دوچرخه ای، معرفی داروخانه شبانه روزی امام خمینی(ره)  جهت تهیه وسایل کمک شیر دهی عنوان کرد.
سپس درباره اندیکاسیون های توبکتومی، شناسایی وارجاع سریع واجدین شرایط، شناسایی زوجین نابارور وشرایط ارجاع آنان، بهره مندی از دستورالعمل حمایت مالی و برگزاری کلاسهای شش ساعته هنگام ازدواج توضیحاتی داده شد.
در پایان کارشناس تغذیه شبکه بهداشت درخصوص تغذیه مادران باردار و برنامه ایران اکوصحبت کرد و ضمن توزیع کیت های ید سنجی در خصوص اهمیت استفاده از نمک ید دار تصفیه شده به مواردی اشاره نمود.

دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر